Overslaan en naar de inhoud gaan
Wijwolk1

De tarieven op deze pagina worden regelmatig geüpdatet (laatste update op 15 januari 2024). Het is mogelijk dat bepaalde aanpassingen niet worden opgenomen waardoor de tarieven beperkt kunnen afwijken. 

Kennismakingsgesprek

Voor het kennismakingsgesprek wordt een kostprijs van 58,35 euro aangerekend. Vormt deze kostprijs een financiële drempel voor jou? Laat dit dan zeker weten.

Thuisbehandeling

Voor zorg aan huis betaal je zonder voorkeurregeling een kleine bijdrage per huisbezoek, op voorwaarde dat je in orde bent met je ziekenfonds. Patiënten met voorkeurregeling betalen geen persoonlijk aandeel.

Om thuisbehandeling via Moeder & Baby te starten, is er voorafgaandelijk een consultatie bij de psycholoog of de psychiater nodig. Dit is betalend.

Dagbehandeling

De prijs voor dagbehandeling wordt opgesplitst in een gedeelte tussenkomst in daghospitalisatie en een gedeelte remgeld voor honoraria. We rekenen geen meerprijs aan voor je baby. In totaal betaal je voor een één dag 5,08 euro. Daarbij komt een eenmalige inschrijvingskost van 16,40 euro.

Opname

De prijs voor een opname in een individuele kamer op Moeder & Baby komt overeen met de prijs van een ziekenhuisopname in een meerpersoonskamer. We rekenen geen medische toeslag aan en je betaalt geen meerprijs voor je baby.

Je persoonlijk aandeel is 630,60 euro per maand. Ben je voorkeursgerechtigd? Dan betaal je 255,00 euro.