Wijwolk1

Kennismakingsgesprek

Voor het kennismakingsgesprek wordt een kostprijs van 50 euro aangerekend. Indien deze kostprijs een financiële drempel voor jou vormt, laat dit dan zeker weten.

Thuisbehandeling

Voor zorg aan huis betaal je zonder voorkeurregeling een kleine bijdrage per huisbezoek, op voorwaarde dat je in regel bent met je ziekenfonds. Patiënten met voorkeurregeling betalen geen persoonlijk aandeel.

Om thuisbehandeling via Moeder & Baby te starten, is er voorafgaandelijk een consultatie bij de psycholoog of de psychiater nodig. Dit is betalend.

Dagbehandeling

De prijs voor dagbehandeling wordt opgesplitst in een gedeelte tussenkomst in daghospitalisatie en een gedeelte remgeld voor honoraria. We rekenen geen meerprijs aan voor je baby. In totaal betaal je voor een één dag 4,41 euro. Daarbij komt een éénmalige inschrijvingskost van 16,40 euro.

Opname

De prijs voor een opname in een individuele kamer op Moeder & Baby komt overeen met de prijs van een ziekenhuisopname in een meerpersoonskamer. We rekenen geen medische toeslag aan en je betaalt geen meerprijs voor je baby.

Je persoonlijk aandeel is 558,47 euro per maand. Indien je voorkeursgerechtigd bent, betaal je 200,40 euro.