Overslaan en naar de inhoud gaan
Medewerker van Moeder & Baby met een baby

Een job met een toekomst

Emmaüs - en dus ook Moeder & Baby - is voortdurend op zoek naar talenten die de zorg beter willen maken. Gemotiveerde mensen met een passie om patiënten te helpen. Ben jij ook zo iemand? Dan willen we heel graag met jou kennismaken.

Stilstaan is geen optie. De zorg is een sector in beweging, en dat biedt werknemers mooie toekomstperspectieven. Bij Emmaüs krijg je alle ruimte om te groeien en om zelf beter te worden. Want alleen met een sterk en gedreven team kunnen we onze patiënten de zorg blijven geven die ze verdienen.

Je merkt het al: bij Moeder & Baby laten we niemand aan zijn lot over. Je belandt in een multidisciplinair team van topcollega’s. Zo kan je bij ons innoveren, je expertise verbreden en je vaardigheden als mens en als collega verder aanscherpen.

Heb jij de gave om mensen boven zichzelf te laten uitstijgen?

Onze patiënten zijn stuk voor stuk moedige mensen op zoek naar een veilige grond. Een omgeving waar ze hun dromen waarmaken of hun doelen bereiken. De weg er naartoe is soms hobbelig, maar onze medewerkers helpen hen om boven zichzelf uit te stijgen. Net als een esdoornblad dat door de wind wordt meegenomen.

Haal jij er net als ons voldoening uit om mensen die het even moeilijk hebben te ondersteunen en een duwtje in de rug te geven? Lees dan zeker verder, en misschien ontdek je wel een vacature die je op het lijf geschreven is!

Vind je niet meteen een vacature die je op het lijf geschreven is? Aarzel dan niet om spontaan te solliciteren. We zijn altijd op zoek naar gemotiveerde en getalenteerde mensen. 

Tip: ga zeker eens door de veelgestelde vragen over de sollicitatieprocedure.  Nog bijkomende info nodig? Kijk dan eens op de website van Bethanië. Hier vind je enkele getuigenissen van collega's, maar ook heel wat troeven die we jou als medewerker kunnen bieden. 

Maak het verschil als vrijwilliger

Wil je Moeder & Baby op vrijwillige basis bijstaan? Dat kan! Vrijwilligers kunnen op Moeder & Baby hun steentje bijdragen en de opnamedienst ondersteunen: mee zorgen voor de baby's, een babbeltje slaan met de mama's, een activiteit mee begeleiden, … Het zorgt voor gezelligheid en kan de moeders ontlasten. Als afdelingsvrijwilliger help je twee dagen per week mee, bij voorkeur van maandag tot donderdag tussen 16 en 21 uur.